marți, 23 aprilie 2013

Uzina aro campulung

Uzina aro campulung

Uzina putea intra intr un program de retehnologizare. Acum s-au ascuns in pamant, iar in sectii nu mai misca nimic. Uzina Aro, cu un patrimoniu de 1,4 milioane de.

ARO a iesit pe portile uzinei din Campulung acum aproape sapte ani, sute de. SERIAL ADEVRUL Prin cenua industriei (episodul 3 Aro. ARO - , the free encyclopedia ARO (short for Auto Romania) was a Romanian off-road vehicle manufacturer located in Cmpulung-Muscel.

Fabrica aro

ROMNIA FURAT. Uzina Aro, cu un patrimoniu de 1,4 milioane de

The first ARO vehicles were produced in 1957, and. In acest context, uzina ARO de la Campulung urmeaza sa fie repusa in functiune, pentru a produce celebrele IMS-uri, in versiunea imbunatatita. Campulung in amintiri Participantii s-au reunit Mausoleul Eroilor de pe dealul Mateias, au vizitat ruinele uzinei ARO, au participat la o actiune caritabila la Centrul de Copii Campulung.

Romania Arges Valea Mare-Pravat Cmpulung Traian, 223. De personal la ARO SA a fost gsit mort n apartamentul su din Cmpulung. Privatizarea ARO ar trebui introdusa in manuale. Nu suntei dumneavoastr Ioan Giuvelc, fostul director de la Uzina ARO? Toate modelele Aro pe strazile patriei dar uzina Aro a fost ca si altele nu distrusa ci vanduta la fier vechi de niste.

N cei 49 de ani de activitate, uzina Aro Cmpulung Muscel a produs peste 380.000 de autoturisme. Stire preluata de pe postul local de televiziune muscel tv aro campulung In urma licitatiei care a avut loc la sediul Uzinei Aro, firma landmark.

REPORTAJ : povestea nespusa a marcii ARO, fabrica de spagi si. N anii 70, Aro era a patra main de teren).

Aro Campulung Muscel Aro Campulung Muscel added 4 new photos. Suspiciunile au fost ca acesta a fost adus tocmai de cei care capusau uzina ARO.

ARO, disparitia unui simbol - Partea III. Istoricul unei privatizari: furt

Cum s nu v amintii, ai condus uzina de la Cmpulung aproape. ARO Campulung, o fabrica uriasa din care au plecat sute de mii de vehicule in toata lumea. Groparii uzinei ARO cnd vor merge la brutrie? ARO, disparitia unui simbol - Partea III. Aro timp de 14 ani este IATSA Cmpulung, care aparinea la. Fabrica aro Incendiul de la Aro Campulung a fost stins.

Uzina Aro, cu un patrimoniu de 1,4 milioane de dolari, vndut la. Inca din 1957, de cand a fost deschisa uzina de la Campulung, aproape.

O firm din Cehia nc asambleaz i vinde maini ARO. Fosta Uzina ARO - Cmpulung (Romn) fosta Uzina ARO p. Ruinele din Campulung Muscel - Gndul In vara, prin halele uzinei ARO din Campulung Muscel umblau serpii.

N 1980, uzina ARO din Cmpulung Muscel a nceput s construiasc modelul 10 - un off-roader de mici dimensiuni inspirat dup franuzoaicele Renault Rodeo. O fabrica in care lucrau si 15.000 de muncitori. Breaking news: ARO va produce din nou, pentru Armata Americana. N prezent, la uzina Dacia lucreaz aproape 14.000 de argeeni.

Muscel a iesit ultimul automobil ARO nou. Active n valoare de 16,5 milioane euro din cadrul fostei uzine Aro Cmpulung.

Istoria ARO: gloria i moartea chinuit a unei. Daca nu va reusi, ma tem ca va trebui sa ne pregatim pentru colapsul lui ARO Campulung.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.