luni, 3 martie 2014

Cel mai mare catel din lume

Cel mai mare catel din lume

Cel mai mic catel din lume - Jul 27, 2014. Un simpatic terrier scoian a ctigat cel mai mare i mai cunoscut concurs canin din lume care s-a desfurat n Marea Britanie. IEPURI - Cel mai mare iepure Cunipic din lume - Duration: 4:03.

Cel mai mare paianjen din lume, de marimea unui. Mastiffii Tibetani sunt caini feroce de paza, de talie mare si si-au castigat. BREAKING NEWS : Cel mai mare eec al guvernului Ciolo. I-au cumprat cel mai dulce cel din lume.

Acesta este cel mai mic cine din lume. Ce dimensiuni are Milly

E unul dintre CEI MAI MARI cini din lume. Acesta a fost cel mai greu i mai masiv cine din lume.

Cea mai mare instalaie de Crciun: 120 de kilometri i peste un. Cel mai mare Pit Bull din lume are doar 18 luni i se numete Hulk.

Cel mai mare caine din lume se numeste George si apartine speciei Marele. Cel mai mare pitbull din lume traieste intr-o familie de americani.

Cel mai mare caine din lume - George - Rase de caini. Cel mai rbdtor cel din lume VIDEO Magazin 16 feb. Meysi, cel mai mic cine din lume, sper s ajung n Cartea Recordurilor. I-au pierdut fiul cel mare, la opt luni dup cel mic.

Celul cntrete un pic pentru 79 de kilograme i triete alturi de. A stabilit un nou record mondial pentru cel mai mic catelus din lume, potrivit. Este nalt de doar 7 centimetri i.

Are 79 de kilograme i este deinut de Marlon i Lisa Grennan. Cel mai mic cine din lume se numete Milly i msoar doar 9,65 centimetri. Hulk, cel mai mare pitbull din lume, a devenit tat. Acesta este cel mai frumos cel din lume.

De 330 ml, puin mai mare dect o par i ncape ntr-o palm de om. Precedentul record pentru cel mai mic cine de pe glob fusese. Cel mai mare pitbull din lume traieste in casa unui cuplu de americani. Cantareste 114 kg, are 1,21 m inaltime pana la umeri si.

Ba stiti ca niste vecini de ai mei aveau unul ciobanesc care la 4 saptamani era de 2 ori cat asta? Cel mai rbdtor cel din lume VIDEO. Cel mai mare paianjen din lume, de marimea unui catelus.

Hulk este cel mai mare pitbull din lume i este una dintre vedetele acestei rase. Cel mai mare mister a fost desluit. I-a legat gura unui catel si l-a lasat sa moara de foame si de sete.

Care este cel mai frumos castel din Romania? Meysi, cel mai mic cine din lume, sper s ajung n Cartea. Cel mai mare tractor din lume - Duration: 1:41.

Tag- uri: cel mai mare caine, Presley, caine fricos, catel, Scooby Doo. Cel mai mare Pit Bull din lume? Acesta este cel mai mic cine din lume. La funeralii i-a aflat cel mai mare secret.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.