joi, 18 iunie 2015

Arpad paszkany

Arpad paszkany

Arpad Paszkany spune c a cedat aciunile deinute la CFR Cluj. Dup ce a ieit din businessul TV, Arpad Paszkany a renunat i la. Omul de afaceri clujean Arpad Paszkany, prezent n TOP 300 Cei mai bogai romni, ar avea nevoie de 200.000 de euro pe zi, de acum i.

Arpad Paszkany recunoate c Radu Mazre a cerut. Pe locul 141 n topul Forbes 500 Miliardari, cu o avere estimat la 28 milioane de euro, Paszkany este la al doilea exit din acest an, dup ce. Omul de afaceri rpd Pszkny a anunat joi, ntr-o conferin de pres c a ieit din acionariatul clubului CFR Cluj, grupare care este.

Arpad Paszkany nu are bani de Liga I

Paszkany, are i friele firmei Mreti Wind, care dintr-un. Ane Feher i Arpad Paszkany s-au cstorit i vor deveni prini. Feher este rupt parc din filmele de succes americane.

Florin Ciorca, director peste cele mai importante firme din ultimii ani ale lui Arpad. Ce afaceri mai au la vedere Paszkany i tatl su: HARTA.

UPDATE Arpad Paszkany a fost audiat la DNA n calitate de martor

Rpd Pszkny - rpd Zoltn Pszkny (n. UPDATE La ieirea de la DNA, Arpad Paszkany le-a spus jurnalitilor c a fost audiat ca martor, a dat o declaraie scurt, ns a refuzat s.

Surs: ZIUA DE CLUJ Share pe Facebook Share pe Twitter. Aseara am fost la Cluj special pentru aceasta cununie frumoasa.

Omul de afaceri Arpad Paszkany a recunoscut la DNA c primarul Radu Mazre a cerut un milion de euro, prin intermediul lui Sorin Strutinsky. Arpad Paszkany a intrat n acionariatul televiziunii Look Plus, care. Rpd Pszkny s-a retras de la CFR Cluj.

Ce afaceri mai au la vedere Paszkany i tatl su: HARTA

Paszkany s-a retras de la CFR Cluj. Omul de afaceri Arpad Paszkany a declarat, joi, ntr-o conferin de pres, c a cedat gratuit aciunile pe care le deinea la clubul CFR Cluj unui. Ane Feher i Arpad Paszkany, fostul patron al CFR-ului, s-au cstorit.

Arpad Paszkany, fostul patron al echipei CFR Cluj, a suferit o pierdere importanta prin contractul pe care l-a semnat in urma cu un an, privind. Arpad Paszkany CFR Cluj m Arpad Paszkany, fostul patron al echipei CFR Cluj, a suferit o pierdere importanta prin contractul pe care l-a semnat in urma cu un an, privind cumpararea. Mna dreapt a lui Arpad Paszkany i eolienele din Mreti.

Arpad paskany cu iubita de 18 ani la meci la stirile pro tv. Arpad Paszkany i iubita lui, Anne Feher: Nu tim s ne certm. Despre Paszkany i Ane Feher s-a scris nc din 2014 c s-ar fi cstorit n.

V arat cu ce afaceri a rmas n Cluj omul de afaceri Arpad. Numerele de magie pe care le-am facut la acest. Paszkany dup anunatele vnzri ale clubului CFR i televiziunilor. Andra a postat pe Facebook un mesaj de felicitare pentru proaspeii.

UPDATE Arpad Paszkany a fost audiat la DNA n calitate de martor. Rezultate pentru arpad paszkany Consiliul Concurenei ancheteaz vnzarea drepturilor TV prin ncredinare direct ctre un off-shore din Malta, care ar fi controlat de Arpad Paszkany. Arpad Paszkany sa retras din actionariatul CFR Cluj 1907 - Partea 2. Arpad Paszkany cu iubita de 18 ani la meci.

Paszkany Arpad mai are doi copii, din cstoria sa anterioar. Omul de afaceri Arpad Paszkany a intrat n acionariatul televiziunii Look Plus, care difuzeaz meciurile de fotbal din Liga 1, prin intermediul. Casa de piatra Arpad Paszkany si Ane. Povestea de dragoste dintre Arpad Paszkany, patronul echipei CFR Cluj, i Anne.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.