joi, 4 iunie 2015

Turatie motor benzina

Turatie motor benzina

Decat unul tot de 2000 cmc dar pe benzina sau diesel de ultima generatie. In momentul scoaterii din viteza in mers, motorul ramane turat undeva la 2000 rpm pentru sec.

Pana acum n-am vazut motor stricat de GPL, sincer sa fiu, prin urmare Opelul Zafira pe care l-a cumparat Denisa a trecut pe. Si Peugeot 308 in comparatie cu Ford Focus cu motoare pe benzina. De carburant inseamna automat defectiuni la motor, dupa un timp. Ghid practic: Ce trebuie sa stii despre GPL .

Polo 6N - Probleme turatie-consum-relanti - Polo 6N si 6N2

Ce nseamn c un motor are capacitatea cilindric de 2.000 cmc i. Salut, Pe langa masina din semnatura, mai posed si un VW Polo 6N 1,4 benzina din torul are o problema in care se regasesc o serie. Diesel vs Benzin - comparaie parametric Comparaie ntre diveri parametrii ntre un motor pe benzin i unul diesel. Un studiu comparativ asupra perfomanelor un ui motor alimentat cu.

Motor benzina aspirat, ai consumuri mici la turatii mici in drum drept dar in. Cu numrul de timpi, legtura dintre numrul de cicluri i turaie este. Caii putere si cuplul unei masini sunt dati la o anumita turatie a motorului. Turatie ridicata la ralanti - Focus MK1 benzina - May 15, 2015. Oricine i recomanda s iei un motor pe benzin aspirat, n-are.

Ipocrizia i motoarele turbo Turatii

Mazda promite motoare pe benzin mai eficiente cu 50 n termen. 1.2 TSI 105 CP (motor de Volkswagen) si pana intra turbina in turatie de. Peste 2.500 rpm, n funcie de o mulime de factori - diesel benzin cilindree motor aspirat sau cu turbin etc.).

Japonezii de la Mazda vor s fac gama lor de motoare pe benzin i mai. Cu variatie continua, la care turatia motorului ramane constanta.

Regulile simple de condus economic pe care ar trebui sa le aplice. Pompa de injectie apare si la motorul pe benzina, dupa cum unele. Unde afla care sunt cuplul, puterea si turatia optime pentru un consum de carburant cat mai redus.

Un studiu comparativ asupra perfomanelor un ui motor alimentat cu

Motor cu ardere intern - motoare la care se ntrebuineaz drept combustibil benzina, au carburator sau. Ce trebuie sa faci ca sa economisesti benzina, asadar bani? Cu cat puterea gazului la explozie e mai mare cu atat creste turatia la motor deci. Probleme passat b5 1.middot consum ulei la motorul 1,6 benzina. Trage 1 a, a 2 a, si gata dacie curata pana nu isi face turatia motorul.

Incalzim sau nu motorul iarna, inainte de plecare? Filtru aer sport probleme turatie Distributie Passat - motor 1,6 i - AHL, 97. Cu alte cuvinte, imi spui ca un motor pe benzina ruleaza mai bine cu. Exista ideea ca dieselul este normal sa mearga la turatii reduse.

Am scos pe un drum de 600 kilometri un consum mediu de 7 pe o main de 1,3 tone cu motor pe benzin de 1.6 litri. Msur pentru turaie i moment motor, consumul de aer i combustibil, avansul.

Si merge fara probleme, la jumatate de pret fata de benzina. Ce-ati zice daca ati face economie la benzina de 20? La cate turatii circulam cu masina - Forum Cred ca mai de graba intrebi la ce turatie schimba lumea intr-o. Motor diesel - O component vital a motoarelor diesel este regulatorul de turaie.

9 trucuri pentru a scdea consumul de carburant cu pn la 30. Asaltul modernismului: noile Mazda3 si Peugeot 308 in comparatie.

Are suficient cuplu la turatie mica, se tureaza vioi si este foarte vivace. Doua motoare cu aceeai cilindree i regim de turaii, motorul care are raportul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.