miercuri, 6 ianuarie 2016

Sarituri cu parasuta iasi

Sarituri cu parasuta iasi

Salt paraut, Iai iulie 2013 - Jul 6, 2013. Salturi in tandem cu parasuta Aeroclubul tei Iasi organizeaza cursuri pentru obtinerea licentei de planorist. Parasutism: cursul teoretic: 180 euro, salt cu parasuta: 24 euro (minim 25 de salturi pentru. Licenta este valabila in toate tarile din Uniunea Europeana si majoritatea. Dupa un salt cu parasuta de la 3 mii de metri, totul se va schimba pentru tine, nimeni nu poate descrie in cuvinte. Zboruri de agrement i salturi cu parauta la Festivalul Hangarida.

Aeroportul International Iasi organizeaza si in acest an show-ul. Unde sa sari cu parasuta in Romania? Salt instructie cu parasuta de la H 1.500 m 18 Gisalt. A sarit de la 2000 de metri dar nu i s-a deschis parasuta 9 IUNIE.

Hangariada Festival de Arta si Zbor

Saritura in lungime de pe loc minim 1,72 m). Centrul de parapanta Paramania - Cursuri de zbor cu parapanta. Aeroclubului Roman din: Bucuresti, Arad, Oradea, Iasi, Brasov, Cluj. O frumoas poveste despre Iai, despre art, despre pasiunea zborului).

Salt cu parauta de la H 1.500 m 15 lsalt. Da, saritul cu parasuta este o experienta pe cinste, mai ales cele 30 de. Zbor in tandem cu parapanta, Voucher cadou Parapanta la Brasov si Iasi. Pentru saritura in tandem nu ai nevoie de ore de antrenament, ci de un. De lei pentru un salt individual si 1.150 de lei pachetul de zece sarituri, valabil sase luni.

Salt cu Parasuta Tandem Salt cu parasuta

Elena Udrea, salt de la 4000 metri cu parasuta -, Aerodromul Clinceni - Duration. Mihnea - salt cu parasuta de la 4.000m. UPDATE Accident pe Aerodromul Clinceni: Doi parasutisti si-au.

Experiente unice - saltul cu parasuta sau bungee jumping. Aeroclubul Alexandru Matei Iasi - Bine ati venit Aeroclubul Alexandru Matei Iasi doreste sa anunte deschiderea oficiala a perioadei de inscrieri la. AeroNautic Show Iasi 2014 la Lacul Aroneanu, 14 iunie Iasi 4u. Arhitectur, activiti aeronautice (salturi cu parasuta, zbor de agrement, planorism.

Am sarit cu parasuta de la 4000 m. Bine ati venit 291997 privind Codul Aerian civil, republicat, cu modificrile i completrile ulterioare, n vederea desfurrii de activiti de parautism n Romnia. Hoii din Iai i iau n vizor pe copiii cu telefoane scumpe.

Doritorii de adrenalin vor putea efectua salturi cu parauta pe 6 i 7 iulie. Zborurile de agrement cu avionul i salturile cu parauta au fost oferta zilei la Iai. Bungee jumping sau saltul cu parasuta - experiente unice pentru. Echipa de la Paramania organizeaza astfel de cursuri in Brasov si Iasi. La preuri reduse, iubitorii aviaiei s-au putut distra pe cinste.

Parasutist: 65 ore de teorie, 75 ore pregatire fizica si 25 salturi cu parasuta. Floroiu, in varsta de 49 de ani, era din Galati si locuia la Iasi. Duminica am sarit cu parasuta filmarea saltului o gasiti la sfarsitul articolului.

In urma colaborarii dintre Cafeneaua Maideyi si Aerodromul Alexandru Matei din Iasi. Tarife Salt instructie cu parasuta de la H 1.200 m 16 isalt. Salt cu Parasuta Tandem Salt cu parasuta Home Distractia Salt cu Parasuta Tandem. Trei parasutisti au fost implicati intr-un accident, duminica dimineata, pe.

HANGARIADA Tag-uri: Iasi hangariada sarituri cu parasuta aerodrom teatru maideyi. Trecut, se vor realiza si plimbari cu avionul, sarituri cu parasuta printre doritori. Aceste cursuri se desfasoara in cadrul aerocluburilor.

Evenimentul dureaz trei zile pe parcursul crora au loc activiti aviatice, salturi cu parauta, concerte, spectacole de teatru i activiti artistice. Turnul de parautism din Iai - Turnul de parautism din Iai este un turn de iniiere i antrenamente n sritura cu parauta din municipiul Iai. In actiune sarind cu parasute de pe stancile inalte ale vai Lauterbrunnen - ului. A 16-valve version of the third- generation Golf GTI was introduced in 1993.

Accesorii MOTO - Rizoma - preturi speciale - ATVROM Rizoma. Aerodromul Dezmir Aerodromul Dezmir Aeroclubul Traian Drjan din Dezmir. Agenda LiterNet Lucian Maier: Arca lui Goe - 20u ar fi un film foarte slab, tot ar fi o problem: cum ar putea vreun spectator s se bucure c sfritul lumii nu e, totui, sfritul omenirii? Anunturi gratuite cu masini de vanzare second hand Audi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.